Deze vacatures kun je vinden in Zwolle

Ondanks alle onzekerheden in ons land, gaat het heel goed met de arbeidsmarkt. Bedrijven hebben veel moeite met het aantrekken van genoeg mensen, en dat biedt genoeg mogelijkheden voor werkzoekenden. Ook in Zwolle zijn er tal van vacatures. Deze situatie houdt in dat werknemers uitgebreid kunnen kijken welke functies het beste bij hen past. Op deze pagina gaan we kijken naar de functies die beschikbaar zijn in Zwolle, zodat jij weet waar je allemaal op kunt solliciteren!

Is digitaal solliciteren de toekomst?

Maar voordat we naar de functies kijken, zullen wen wat licht werpen op de nieuwe manieren van solliciteren in dit land. Heel veel vacatures kun je namelijk vinden op websites. Zo ook de vacatures Zwolle. Als je op de link klikt word je geleid naar een site waar alle beschikbare banen in Zwolle zichtbaar zijn. Je kan natuurlijk als werknemer kiezen in welke werkvelden je vooral geïnteresseerd bent, zodat je juiste competenties en talenten gebruikt kunnen worden. Ook kun je een aantal kilometer selecteren waarbinnen je wil werken.

Als je de juiste vacature of functie hebt gevonden op de website, kun je ook online een sollicitatie doen. Met een klik op de knop word je geleid naar een beveiligde omgeving waar je je cv kunt uploaden, samen met een motivatiebrief. De recruiter zal hierna contact met je opnemen, zodat je weet of je kans maakt op de baan. Lukt het niet? Dan is het mogelijk om gealarmeerd te worden als een vergelijkbare baan online komt. Zo kun je opnieuw kans maken, misschien lukt het dan wel!

Assistent controller of controller in Zwolle

Dan gaan we nu naar de eerste baan die veel beschikbaar is in Zwolle. Eigenlijk zijn het twee banen, want we hebben het zowel over de assistent controller als de controller. Deze controller houdt zich bezig met de financiële huishouding van een bedrijf. Alle jaarverslagen, maar ook de kwartaalcijfers en investeringsbudgetten, komen langs het bureau van de controller. De controller is de specialist in dit werkveld. Het is dan ook zijn baan om de ingewikkelde informatie beschikbaar te maken voor zij die er niet zo thuis in zijn. Het belangrijkste voorbeeld is het management van het bedrijf. Hoewel zij enige financiële kennis hebben, is het meestal net niet genoeg. Hier komen de assistent controller en de controller dus kijken.

Word jij een werkvoorbereider?

Is de wereld van de financiën niet helemaal iets voor jou? Dan kun je ook denken aan een carrière als werkvoorbereider. Dit is een baan die vaak in de techniek voorkomt. Je wordt ingeschakeld bij grote projecten, zoals de bouw van een complex of de aanleg van wegen. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de aankoop van alle materialen. Ook de offertes controleer je, en je zorgt er voor dat alle planningen kloppen. Alles moet top geregeld zijn, voordat de bouw begint. En dat is dus jouw taak! Hiervoor moet je communicatief vaardig zijn omdat er veel met specialisten wordt gepraat. Is dat iets voor jou? Solliciteer dan nu!

Voor meer informatie, surf naar wr.nl