Kun je met spelletjes cryptomunten verdienen?

Eigenlijk wel een hele goede vraag als je er over nadenkt? We kunnen met de cryptomunten wel steeds meer doen, dus waarom ook niet spelletjes spelen en dan ook nog eens cryptomunten verdienen. Zullen we eens kijken hoe dat nu precies zit?

Is er een mogelijkheid om cryptomunten te verdienen met spelletjes

Cryptomunten verdienen kan je al wat langer natuurlijk maar dit kan je ook met spelletjes spelen. Er zijn blockchain games waarbij je dit kan. Het is dan ook eigenlijk wel een aardige hype. Het klinkt dus wel interessant om op die manier wat extra’s te verdienen wat betreft de cryptomunten.

Wat zijn blockchain games

Blockchain games is niet meer dan games spelen die door middel van de blockchaintechnologie gespeeld kunnen worden. De onderdelen die er gebruikt worden bij de games kunnen voor cryptocurrency verhandeld worden. Deze onderdelen kunnen skins of wapens zijn bijvoorbeeld.

De transacties kunnen plaats vinden tussen spelers zodat je door de blockchaintechnologie je naar een volgend niveau kunnen tillen. Er komen steeds meer verschillende soorten games maar ook bestaande games gaan steeds meer de blockchaintechnologie gebruiken voor de spellen.

Wat kan je verdienen met blockchain games

Daar is niet echt een antwoord op te geven omdat het van verschillende dingen afhangt. Dan kan je denken aan het soort games die je gaat spelen, ben je goed in je spel of kom je wel in de juiste potjes terecht.

Bij enkele games kan je wel lekker verdienen. Er zijn prijzenpotten met best hoge bedragen die dan ook bij de winst maar naar één persoon gaan. Ben je dus goed in dat soort games dan verdien je er zeker lekker op.

De voordelen en nadelen van blockchain games

De voordelen van de blockchain games is toch wel dat het heel erg veilig is en dat je er ook nog eens lekker mee kan verdienen. En de uitbetaling is ook nog eens snel. Er zijn bij de games ook leuke bonussen waar je wat mee kan verdienen.

Het nadeel van de blockchain games is dat ze nog niet zo geavanceerd zijn, dat is ook waarom ze niet aantrekkelijk zijn. De ontwikkeling van de blockchain games kunnen heel erg snel gaan. Een ander nadeel is dat je er niet elke wallet voor kan gebruiken.

Wat heb je nodig om blockchain games te kunnen spelen

Om te starten met blockchain games heb je een wallet nodig om de onderdelen voor de games te halen. Je hebt de onderdelen nodig anders kom je niet heel erg ver. Ben je goed in de game dan kan je dus met deze onderdelen heel erg ver komen. De onderdelen kan je kopen met NFT’s. Deze NFT’s kan je dan weer door de ze met Ripple cryptocurrency kopen te doen.  Natuurlijk kan je ook de NFT’s met crypto Dogecoin kopen.

Risico’s van Blockchain games

Je kunt natuurlijk in het verkeerde project stappen maar ook NFT’s die je eerder gehaald hebben kunnen ineens niets meer waard zijn of veel minder.